Badstuen er varm til du kommer.

For morgenbadstue og fellesbadstue gjelder prisene per person i 2 timer, maks 10 personer. 
For privatbadstue leier du hele badstuen for opptil 12 personer i 2 timer.

Morgenbadstue:

Mandag – søndag (08:00-10:00):

149,- per person

Fellesbadstue:

Mandag – søndag (10:00-22:00): 
249,- per person

Privatbadstue:

Mandag – torsdag:
1290,-

Fredag – søndag:
1990,-

Privatbadstue
Vent litt mens vi henter tilgjengelig tidspunkter...

Slik fungerer det

Å ta en pause fra hverdagens stress og nyte en avslappende stund i en badstue kan være en himmelsk opplevelse. Men hvordan går du frem for å booke din tid i badstuen? Her gir vi deg en enkel guide for å sikre en sømløs bookingprosess.

Start med å fylle ut booking-skjemaet på vår nettside. Her vil du bli bedt om å oppgi nødvendig informasjon som ønsket dato, tidspunkt og varighet for ditt badstuopphold, samt eventuell annen relevant informasjon.

Når du har fylt ut skjemaet, vil du bli dirigert til betalingssiden. Følg instruksjonene for å fullføre betalingen.

Etter at betalingen er gjennomført, vil du motta en bekreftelses-e-post fra oss. Denne e-posten vil inneholde en unik dørkode som gir deg tilgang til badstuen.

Når du ankommer badstuen, tast inn den mottatte dørkoden på det elektroniske låsesystemet ved inngangen. Døren vil da låses opp, og du kan gå inn.

Nå er det tid for avslapning! Sett deg ned, slapp av, og nyt varmen og roen i badstuen. Husk å følge våre badstueregler for en trygg og behagelig opplevelse.

Etter ditt opphold setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra våre gjester. Hvis du ønsker, kan du evaluere opplevelsen din på vår nettside eller via en lenke i bekreftelses-e-posten. Dine tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre våre tjenester og sørge for at alle våre gjester har en optimal badstuopplevelse.

Vi håper denne guiden har gjort bookingprosessen klar og enkel for deg. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en avslappende stund i vår badstue!

 

Bedrifter, foreninger og idrettslag som ønsker fast avtale kan kontakte oss. Dette gjelder også de som ønsker utvidet leietid av badstuen for spesielle anledninger.