FORBRUKERKJØP

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan disse lovene søkes opp pålovdata.no.

Ved å bruke nettsiden og/eller legge inn en bestilling, godtar du å følge bestemmelsene som er angitt i vilkårene. Forviss deg om at du har lest og forstått vilkårene før du legger inn bestillingen. Det at produkter eller tjenester tilbys på nettsiden på et bestemt tidspunkt, er ingen garanti for at alle produkter eller tjenester alltid er tilgjengelige. Vi forbeholder oss retten til når som helst å slutte å selge et produkt og tar forbehold om at produkter ikke er tilgjengelige til enhver tid. FLOAT sauna forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene etter behov uten forhåndsgitt varsel. Versjonen av vilkårene som gjelder for din bestilling, er versjonen som er tilgjengelig på nettsiden på bestillingstidspunktet.

FIRMA

FLOAT sauna AS
Org.nummer: 931207563
E-post: support@floatsauna.no

PRISER

Ved bestilling via nettsiden gjelder prisene som er angitt ved bestillingstidspunktet. Dette gjelder gjennom hele kjøpsprosessen. Det tilkommer ingen avgifter eller tilleggskostnader. Ved åpenbar feil prissetting grunnet teknisk eller menneskelig feil, forbeholder Badstuvogna seg retten til å annullere en ordre og tilbakebetale kunden.

BETALING

FLOAT sauna krever betaling for varen fra det tidspunkt oppholdet bookes. Det forhåndsbetales med Vipps.

Angrerett, bytterett og retur

FLOAT sauna tar ikke imot avbestillinger og enhver endring i en reservasjon må skje senest 24 timer før besøket skal finne sted. Endringer i reservasjonen skal gjøres til support@floatsauna.no. Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss på support@floatsauna.no for spørsmål relatert til avbestilling eller ombooking.